Cine suntem?

Pentru noi, Centrul Ortodontic Cluj reprezinta apogeul muncii noastre. Reprezinta prima clinică de servicii exclusiv ortodontice din inima Transilvaniei, care oferă tratamente ortodontice complete, având propriul laborator de tehnica dentara și de radiologie dentara digitala.

La Centrul Ortodontic Cluj abordam cu profesionalism orice probleme ortodontice, începând de la etapa de diagnosticare, pana la efectuarea de tratamente ortodontice oricât de complexe, astfel încât să îți putem păstra sau reda zâmbetul care să te pună în valoare.

Secretul rezultatelor noastre? Îmbinarea dintre expertiza specialiștilor și tehnologiile de ultima ora din domeniul ortodonției.

Atuu-rile noastre

centrul de radiologie digitala

Centrul de Radiologie Digitala

Ne oferă posibilitatea investigării fiecărui pacient până în cel mai mic detaliu, cu doză foarte mică de radiații, într-un timp mult mai scurt și la o calitate foarte bună.

Radiologia Digitală oferă o imagine excepțională a problemelor articulare, dentare și osoase, toate având o importanță deosebită în diagnosticarea anomaliei și planul de tratament al acesteia.

Laboratorul Orto Performance

Este specializat pe aparate ortodontice, ceea ce garantează calitatea excepțională a aparatelor folosite de noi, acestea fiind atent personalizate pentru nevoile fiecărui pacient.

Este situat in incinta Centrului Ortodontic Cluj, ceea ce înseamnă o transmitere directa a lucrărilor solicitate si o comunicare mai eficienta intre echipe.

Synergyo Academy

Reprezinta ultima directie de dezvoltare a companiei, al carei scop este crearea de cursuri de specializare pentru medici, astfel incat sa evoluam impreuna, impartasind ultimele cunostinte din domeniile noastre de interes.

Misiunea noastra

Existăm pentru a ne face meseria în cel mai performant mod cu putință, din pasiune și din dorința de a aduce oamenilor zâmbetul dorit. Chiar dacă asta presupune o diversitate de metode, vrem să fim la curent cu toate metodele și tehnicile, așa încât să ne putem ajuta și pacienții dar și să ne perfecționăm in acelasi timp.

 

Valorile dupa care ne ghidam

Orientare către pacient

Suntem ghidați de integritate, respect pentru oameni, grija pentru pacient si angajament pentru actul medical.

Încredere, respect și confidențialitate

Acționam corect si etic in orice moment, iar pe termen lung construim relații bazate pe incredere si respect reciproc.

Responsabilitate și profesionalism

Munca noastra seteaza standardul in a oferi cea mai placuta experienta celor care ne viziteaza.

Dezvoltare continua

Ne dezvoltam permanent, astfel încât să putem să ajutăm pacienții să obțină ce e mai bun în materie de ortodonție și ortopedie dento-facială.

Colaborare interdisciplinara

Am reusit să oferim și medicilor colaboratori  ajutor în rezolvarea cazurilor dificile, chirurgicale, precum și calitate în celelalte servicii destinate lor.

Tratament egal

Respectam si tratam fiecare pacient in mod egal, fie ca vine din țara sau din străinătate. Nu facem compromisuri.